ДОСТАВКА

 

Ако имате някакви въпроси или притеснения, моля свържете се с нас чрез "Свържете се с нас", "Форма за контакт", ние ще ви отговорим в рамките на 1 работен ден или по-малко. Моля, оставете актуална информация за връзка - e-mail и телефон.

 

Срок на изпълнение: 

           В момента в който потвърдите поръчката си, продуктите се опаковат и се изпращат до 5 работни дни.

           Повечето от артикулите на КАЗАНЛЪШКИ ГОБЛЕН И ЗЛАТЕН ГОБЛЕН не подържаме налични, но в срок се изпращат до клиент от самите фирми производители.

           Бихме искали да ви дадем възможност да поръчате по-разнообразни продукти (гоблени, щампи, конци, панами и аксесоари). Предложили сме ги в магазина, но не всичко имаме на склад (някои от тях се внасят от чужбина). Срока за изпълнение на тези поръчки е до 20 работни дни. Ако срокът се удължи, ще ви информираме по телефон или e-mail. Използвайте прозорчето „Връзка с нас”, пишете ни или ни се обадете и ще ви информираме точно кога ще ви доставим желаните от вас продукти. 

Стоките, поръчани от електронния магазин, се доставят с куриер на фирма ECONT (Еконт)  или Speedy (Спиди) до адреса, указан при заявката!

 Еконт-Експрес Калкулатор

Спиди-Калкулатор

 
 

"Еми'с Крос-стич Уондърленд" ЕООД НОСИ ОТГОВОРНОСТТА да предава пратките на куриер от фирма Еконт или Спиди в здрав, непокътнат вид!

    От момента на взимане на пратката от куриер на Еконт или Спиди, Еми'с Крос-стич Уондърленд" ЕООД НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ за цялостта й до доставката.

    Всяка пратка се доставя на получателя със ЗАСТРАХОВКА и опцията за ОТВАРЯНЕ ПРЕДИ ПЛАЩАНЕ с цел да се установи цялостта й! При наличието на повреда, Получателят трябва да попълни протокол пред Доставчика, за да може да се заведе щета. Подпис под товарителницата означава, че пратката е доставена непокътната и Получателя няма възражения!

    Цена за доставака на поръчки варира: до 1 кг. ≈ 6.50 лв.; до 2 кг. ≈ 7.40 лв.; до 5 кг. ≈ 9.70 лв.

    При наложен платеж се добавя +1.2% от стойността на поръчката (заплаща се директно на куриера).

    Разходите по наложени платежи и застраховка на стоката са за сметка на Получателят. Пример: Ако цената на избраните продукти е 50 лв. и тяхното тегло е 1.5 кг. при плащане с наложен платеж ще заплатите:  50 лв.*1,2% + ≈ 6,4 лв. = ≈ 57,00 лв.

    Стандартният срок за доставка до населено място на територията на България е 3 работни дни. По време на сезонни намаления и разпродажби е възможно срокът на доставка да бъде по-дълъг, но не повече от 5 работни дни.

    Доставки с фирма Еконт или Спиди се извършват само на територията на България; За други държави доставката е с Български пощи. Ориентировъчни цени може да видите на сайта на Български пощи.

    Доставката се извършва с куриер от 9.00 до 17.00 часа (събота до 13.00 часа);

    Доставки не се извършват в Неделя и официални празници;

    Доставка за фиксиран час от 10:30 ч. до 17:00 ч. (+/- 30 мин.) – заплаща се допълнително по актуалната ценова тарифа на куриерска фирма Еконт или Спиди

    Доставка се прави само след потвърждение от страна на клиента;

    Проверка за статуса на поръчки се извършва в работни дни от 10:00 до 17:00 часа;

    Поръчки се приемат от Понеделник до Петък от 09:00 до 17:00 часа с изключение на официални празници

    Поръчки направени след 14:00 часа се обработват на следващия работен ден;

ДОСТАВКА ЗА ЧУЖБИНА

Поръчаната стока се плаща предварително по Paypal. Сумата, която се плаща е цената на стоката + цената за доставка.

Пишете ни предварително или ни се обадете, за да уточним цената за доставка

При доставка за чужбина НЕ Е валидна опцията "плащане при доставка"

Стоката се изпраща с Български пощи

Цената и срока за доставка зависят от дестинацията.

Ориентировъчни цени в сайта на Български пощи

 

price of clonazepam zopiclone uk online buy cialis nz how much does ativan cost zolpidem 30 mg
Изработка - Elenkov.net