ДОСТАВКА и ВРЪЩАНЕ

❗️ Ако имате някакви въпроси или притеснения, моля свържете се с нас чрез "Свържете се с нас", "Форма за контакт", ние ще ви отговорим в рамките на 1 работен ден или по-малко. Моля, оставете актуална информация за връзка - e-mail и телефон.

⚜️ Срок на изпълнение 

 В момента в който потвърдите поръчката си, продуктите се опаковат и се изпращат до 5 работни дни.

           Бихме искали да ви дадем възможност да поръчате по-разнообразни продукти (гоблени, щампи, конци, панами и аксесоари). Заповядайте във фейсбук-страницата ни, там почти всяка седмица се събират поръчки към различни чуждестранни фирми чрез вносител. Срок за изпълнение на тези поръчки е около 20 работни дни. Ако срокът се удължи, ще ви информираме по телефон или e-mail. Използвайте прозорчето „Връзка с нас”, пишете ни или ни се обадете и ще ви информираме точно кога ще ви доставим желаните от вас продукти. 

Стоките, поръчани от електронния магазин, се доставят с куриер на фирма ECONT (Еконт)  или Speedy (Спиди) до адреса, указан при поръчката!

 "Еми'с Крос-стич Уондърленд" ЕООД НОСИ ОТГОВОРНОСТТА да предава пратките на куриер от фирма Еконт или Спиди в здрав, непокътнат вид!

              От момента на взимане на пратката от куриер на Еконт или Спиди, Еми'с Крос-стич Уондърленд" ЕООД НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ за цялостта й до доставката.

               Всяка пратка се доставя на получателя със ЗАСТРАХОВКА и опцията за ОТВАРЯНЕ ПРЕДИ ПЛАЩАНЕ с цел да се установи цялостта й! При наличието на повреда, Получателят трябва да попълни протокол пред Доставчика, за да може да се заведе щета. Подпис под товарителницата означава, че пратката е доставена непокътната и Получателя няма възражения!

               Цена за доставака на поръчки варира при различните доставчици:

               До офис на Спиди: до 3 кг - около 4,80 лв + 1,2% от сумата на НП

❗️❗️❗️НЕ СЕ ПРИЕМА плащане с карта в офис на Спиди или на техен куриер за сума по-малка от 10,00 лв. Плаща се само в брой.

               До офис на Еконт: до 1 кг - около 5,50 лв +1,44% от сумата на НП

              КАЛКУЛАТОР ЕКОНТ

              КАЛКУЛАТОР СПИДИ

При наложен платеж се добавя +1.2% от стойността на поръчката, както и от 0,60 лв до 5 лв такса ППП (заплаща се директно на куриера). Колкото е по-голяма сумата НП, толкова и таксата е по-висока.

               Разходите по наложени платежи и застраховка на стоката са за сметка на Получателят.

              Стандартният срок за доставка до населено място на територията на България е 3 работни дни. По време на сезонни намаления и разпродажби е възможно срокът на доставка да бъде по-дълъг, но не повече от 5 работни дни.

               Доставки с фирма Еконт или Спиди се извършват само на територията на България

               Доставката се извършва с куриер от 9.00 до 17.00 часа (събота до 13.00 часа);

               Доставки не се извършват в Неделя и официални празници;

               Доставка за фиксиран час от 10:30 ч. до 17:00 ч. (+/- 30 мин.) – заплаща се допълнително по актуалната ценова тарифа на куриерска фирма Еконт или Спиди

               Доставка се прави само след потвърждение от страна на клиента;

               Проверка за статуса на поръчки се извършва в работни дни от 10:00 до 17:00 часа;

               Поръчки се приемат от Понеделник до Петък от 09:00 до 17:00 часа с изключение на официални празници

               Поръчки направени след 14:00 часа се обработват на следващия работен ден;

Уважаеми клиенти, моля, обърнете внимание, че вашата поръчка ще е БЕЗ ФИСКАЛЕН БОН! За целта, моля изискайте от куриера при получаване на пратката РАЗПИСКА ЗА ПРИЕМ НА ПАРИЧЕН ПРЕВОД! Запазете разписката, която може да прикрепите към стоковата разписка или към фактурата. Това е възможно, с оглед Наредба-18 от 2006 г., чл.3 на Министерството на финансите, която не изисква издаване на фискален касов бон

ДОСТАВКА ЗА ЧУЖБИНА - в момента не доставяме в чужбина

Клиентът има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да се откаже от сключения договор в срок 14 работни дни, считано от датата на получаване на стоката. (Вж, Общи условия за ползване, Чл.14)

Клиентът дава изричното си съгласие при упражняването на правото на отказ от сключения договор платените от него суми да му бъдат възстановени единствено по посочена от него банкова сметка независимо, че при първоначалната транзакция е използвал метода „плащане при доставка“ или т.нар. „наложен платеж“.

ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНE

Адрес за връщане: 

СПИДИ Благоевград, офис бул. Кирил и Методий

ЕКОНТ Благоевград, офис Запад

Изработка - Elenkov.net