ДОСТАВКА

 

Ако имате някакви въпроси или притеснения, моля свържете се с нас чрез "Свържете се с нас", "Форма за контакт", ние ще ви отговорим в рамките на 1 работен ден или по-малко. Моля, оставете актуална информация за връзка - e-mail и телефон.

 

Срок на изпълнение: 

           В момента в който потвърдите поръчката си, продуктите се опаковат и се изпращат до 5 работни дни.

           Повечето от артикулите на КАЗАНЛЪШКИ ГОБЛЕН И ЗЛАТЕН ГОБЛЕН не подържаме налични, но в срок се изпращат до клиент от самите фирми производители.

           Бихме искали да ви дадем възможност да поръчате по-разнообразни продукти (гоблени, щампи, конци, панами и аксесоари). Предложили сме ги в магазина, но не всичко имаме на склад (някои от тях се внасят от чужбина). Срока за изпълнение на тези поръчки е до 20 работни дни. Ако срокът се удължи, ще ви информираме по телефон или e-mail. Използвайте прозорчето „Връзка с нас”, пишете ни или ни се обадете и ще ви информираме точно кога ще ви доставим желаните от вас продукти. 

Стоките, поръчани от електронния магазин, се доставят с куриер на фирма ECONT (Еконт)  или Speedy (Спиди) до адреса, указан при заявката!

 Еконт-Експрес Калкулатор

Спиди-Калкулатор

 
 

"Еми'с Крос-стич Уондърленд" ЕООД НОСИ ОТГОВОРНОСТТА да предава пратките на куриер от фирма Еконт или Спиди в здрав, непокътнат вид!

    От момента на взимане на пратката от куриер на Еконт или Спиди, Еми'с Крос-стич Уондърленд" ЕООД НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ за цялостта й до доставката.

    Всяка пратка се доставя на получателя със ЗАСТРАХОВКА и опцията за ОТВАРЯНЕ ПРЕДИ ПЛАЩАНЕ с цел да се установи цялостта й! При наличието на повреда, Получателят трябва да попълни протокол пред Доставчика, за да може да се заведе щета. Подпис под товарителницата означава, че пратката е доставена непокътната и Получателя няма възражения!

    Цена за доставака на поръчки варира: до 1 кг. ≈ 6.50 лв.; до 2 кг. ≈ 7.40 лв.; до 5 кг. ≈ 9.70 лв.

    При наложен платеж се добавя +1.2% от стойността на поръчката (заплаща се директно на куриера).

    Разходите по наложени платежи и застраховка на стоката са за сметка на Получателят. Пример: Ако цената на избраните продукти е 50 лв. и тяхното тегло е 1.5 кг. при плащане с наложен платеж ще заплатите:  50 лв.*1,2% + ≈ 6,4 лв. = ≈ 57,00 лв.

    Стандартният срок за доставка до населено място на територията на България е 3 работни дни. По време на сезонни намаления и разпродажби е възможно срокът на доставка да бъде по-дълъг, но не повече от 5 работни дни.

    Доставки с фирма Еконт или Спиди се извършват само на територията на България; За други държави доставката е с Български пощи. Ориентировъчни цени може да видите на сайта на Български пощи.

    Доставката се извършва с куриер от 9.00 до 17.00 часа (събота до 13.00 часа);

    Доставки не се извършват в Неделя и официални празници;

    Доставка за фиксиран час от 10:30 ч. до 17:00 ч. (+/- 30 мин.) – заплаща се допълнително по актуалната ценова тарифа на куриерска фирма Еконт или Спиди

    Доставка се прави само след потвърждение от страна на клиента;

    Проверка за статуса на поръчки се извършва в работни дни от 10:00 до 17:00 часа;

    Поръчки се приемат от Понеделник до Петък от 09:00 до 17:00 часа с изключение на официални празници

    Поръчки направени след 14:00 часа се обработват на следващия работен ден;

Уважаеми клиенти, моля, обърнете внимание, че вашата поръчка ще е БЕЗ ФИСКАЛЕН БОН! За целта, моля изискайте от куриера при получаване на пратката РАЗПИСКА ЗА ПРИЕМ НА ПАРИЧЕН ПРЕВОД! Запазете разписката, която може да прикрепите към стоковата разписка или към фактурата. Това е възможно, с оглед Наредба-18 от 2006 г., чл.3 на Министерството на финансите, която не изисква издаване на фискален касов бон

ДОСТАВКА ЗА ЧУЖБИНА

Поръчаната стока се плаща предварително по Paypal. Сумата, която се плаща е цената на стоката + цената за доставка.

Пишете ни предварително или ни се обадете, за да уточним цената за доставка

При доставка за чужбина НЕ Е валидна опцията "плащане при доставка"

Стоката се изпраща с Български пощи

Цената и срока за доставка зависят от дестинацията.

Ориентировъчни цени в сайта на Български пощи

 

price of clonazepam zopiclone uk online buy cialis nz how much does ativan cost zolpidem 30 mg
Изработка - Elenkov.net